Vind werk wat echt bij je past

studentenwerk

Het studentenleven is niet goedkoop, naast alle kosten die je hebt als student wil je natuurlijk ook leuke dingen doen met je medestudenten. Een avondje uit met je vrienden, een drankje doen op een terras en lekker sporten op een vereniging. Daarnaast is het niet eenvoudig om als student zelf een geschikte bijbaan te vinden, gelukkig is er een speciaal bureau voor studentenwerk. Hier staan werkgevers ingeschreven die op zoek zijn naar studenten.

Doe veel werkervaring op

Naast het geld wat je wilt verdienen, is het natuurlijk mooi meegenomen dat je met het studentenwerk veel werkervaring op doet wat je mee kan nemen in de toekomst. Zowel als beginnende als ervaren studenten zijn welkom, misschien ben je wel op zoek naar werk om erachter te komen waar je later wil gaan werken? Al deze werkervaringen staan overigens uitstekend op je C.V. wanneer je de arbeidsmarkt opgaat na je studie. Afwisselend werk is dit mogelijk tijdens je studie om nog meer werkervaring op te doen.

studentenwerk

Perfect om een netwerk op te bouwen

Als student is het ook belangrijk om een netwerk op te bouwen van bedrijven waar je kunt werken, steeds vaker kiezen studenten ervoor om studentenwerk te gebruiken om te proeven van de verschillende takken die aanwezig zijn op de markt. Voor een werkgever is dit ook perfect, vaak is het bijzonder moeilijk om mensen te vinden die tijdelijk willen werken. Veel mensen zijn in deze onzekere tijd op zoek naar vast werk. Studenten willen juist flexibel zijn en op uren werken dat anderen thuis willen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *