Re-integratie op de arbeidsmarkt

Geplaatst op

Enroute arbeidsreïntegratie helpt individuen een volwaardige baan op de arbeidsmarkt te krijgen of te behouden, ondanks hun gezondheidsbeperkingen. Onze professionals combineren specialistische kennis op het snijvlak van gezondheid en werkgelegenheid. Samen met de opdrachtgever, werkgever, de bedrijfsarts en de (arbeidsongeschikte) werknemer brengen we op basis van de capaciteiten en mogelijkheden de beste route in kaart om tot een succesvolle (re) integratie te komen. Enroute biedt ook tools om de fysieke en mentale capaciteit van de werknemer om te werken te verbeteren om toekomstige arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

Assessment

Een assessment biedt meer transparantie wanneer een bedrijfsarts en / of werkgever vragen heeft over de fysieke en psychologische capaciteit van een werknemer om te werken. Enroute beschikt over verschillende methoden om de match tussen de fysieke, psychische en mentale eigenschappen van de medewerker en de eisen die de werkplek aan hem of haar stelt te beoordelen. De uitkomst van het assessment stelt werkgever en werknemer in staat de nodige stappen voor een snelle en succesvolle re-integratie in gang te zetten.

Werkplek beoordeling


De Workplace Assessment-service van Enroute bestaat uit een beroepsanalyse en ergonomisch advies of aanpassing van de werkplek. Een arbeidsdeskundige stelt een evaluatie en advies op over de arbeidsgeschiktheid en dit advies sluit aan bij specifieke activiteiten die de reïntegratie op de arbeidsmarkt bevorderen. De ergotherapeut geeft ook advies over de beste manier om de huidige of toekomstige werkplek in te richten. Dit advies geeft de werkgever, de bedrijfsarts en de werknemer de nodige informatie om de huidige of toekomstige werkplek in te richten.

Meer informatie? Kijk op reintegratietweedespoor.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *