Je weet wat je wilt

Geplaatst op
civiele techniek

Ben je al wat jaren werkzaam in de civiele techniek, en vind je het tijd om een stap hoger te komen door voor jezelf te gaan werken ben je welkom bij Bouwhuysch.nl. Wil je geen onzekerheid meer omdat je misschien geen werk hebt na een mooi project, en de zekerheid hebben dat je altijd je geld op tijd krijgt? Kom dan via dit bedrijf werken, je toekomst is niet alleen verzekerd je werkt ook voor jezelf. Je bent verzekerd van werk en netjes iedere maand van je geld terwijl je toch als ZZP er werkt.

civiele techniek

Hulp bij diverse zaken

Als ZZP er komt er een hoop op je af, je moet niet alleen op tijd je geld krijgen maar ook verzekeringen moeten worden geregeld. Ben je niet goed in deze dingen te regelen, of vind je het prettig om dit samen te doen dan is dit mogelijk, zoals een ongeschiktheidsverzekering of hulp met de inschrijving bij de KVK. Zo zijn er diverse dingen waar je hulp bij kunt krijgen, je werkt wel alleen maar staat er zeker niet alleen voor tijdens je werkzaamheden.

Ga werken voor de mooiste bedrijven

Sta je alleen als ZZP er in de civiele techniek valt het niet mee om als eenling bij de grote bedrijven en projecten binnen te komen, bij Bouwhuysch.nl is deze kans vele malen groter. Zij hebben een netwerk van bedrijven en projecten waarmee al samengewerkt wordt, het is dus een koud kunstje om het goede bedrijf te vinden waar jij je kwaliteiten kunt tonen.

Categorie├źn:Werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *