Workshop Ontdek je Persoonlijk Toegevoegde Waarde via DeBroekriem

door: Gea Lentz Event manager DeBroekriem

HAAGLANDEN Je bent op zoek naar een baan en komt een leuke vacature tegen. Vervolgens word je geacht de werkgever te overtuigen dat je precies in het plaatje past dat hij of zij voor ogen heeft. En soms moet je de waarheid daarbij een beetje geweld aan doen.

Wanneer je uitgaat van je eigen talenten, specifieke kennis, bijzondere vaardigheden, unieke ideeën of persoonlijke netwerken, kun je een werkgever op een positieve manier overtuigen van de meerwaarde die jij te bieden hebt. Door zelf een idee te ontwikkelen over je Persoonlijke Toegevoegde Waarde (PTW) help je je toekomstige werkgever een beeld te vormen over hoe jij een bijdrage kunt leveren aan zijn bedrijfsdoelen.

Onder begeleiding van trainer Maarten Frefiks ga je je eigen PTW in beeld brengen. Door te inventariseren welke specifieke talenten je in huis hebt, en of je ideeën hebt waar een bedrijf zijn/haar voordeel mee kan doen en of je andere kwaliteiten hebt waar je een werkgever mee kunt verrassen.

Aan het eind van de workshop weet je waar jouw bijzondere kwaliteiten het best tot hun recht komen, of hoe je dat voor jezelf helder krijgt. Je PTW is de combinatie van je kwaliteiten met de omgeving waarin je ze aanbiedt.

Aanmelden voor de PTW Workshop kan via deze link van de DeBroekriem

Woensdag 17 juni van 13:00 tot 16:00 uur
Wijk- en Dienstencentrum Bezuidenhout
Johannes Camphuisstraat 25
2593 CH Den Haag

 

Natascha Koelhof Medewerker Marketing InnovatieBanen Natascha Koelhof is marketing medewerker bij Stichting InnovatieBanen en onderhoudt de contacten met media.
Mail mij