Werkplein IJsselgemeenten

door: Irene Ketting

Woon je in de gemeente Capelle, Krimpen of Zuidplas? En ben je werkzoekend? Door de samenwerking tussen Werkplein IJsselgemeenten en stichting InnovatieBanen krijg je nu de kans je eigen baan te creëren.

We legden het Werkplein een aantal vragen voor. Hieronder vindt u het korte interview met Nancy van Schaik, medewerker bij Werkplein IJsselgemeenten.

Waarom hebben jullie besloten mee te doen?
Op het Werkplein IJsselgemeenten worden werkzoekenden begeleid in het ontdekken en ontwikkelen van hun kwaliteiten, kennis en netwerk. Deelname aan dit initiatief sluit hier goed op aan en biedt extra mogelijkheden aan de werkzoekenden. Daarnaast is het  mooi om op deze manier economische groei te helpen stimuleren. Uiteindelijk is iedereen hierbij gebaat.

Wat verwachten jullie ervan?
Door het inzetten van mensen op basis van hun kwaliteiten met daarbij een goede ondersteuning van InnovatieBanen komen mensen optimaal tot hun recht. Het vergroot de kans aanzienlijk dat een “werkzoekende” een “werkende” wordt.

Welke boodschap zouden jullie potentiële kandidaten en bedrijven mee willen geven?
Wacht niet met het creëren van je eigen kansen; “the future starts now”!

Deze boodschap onderschrijven wij uiteraard van harte. Meer informatie over Werkplein IJsselgemeenten, en hun diensten, vindt u op hun website

Irene Ketting Communicatiemedewerker InnovatieBanen
Mail mij