Wat is een InnovatieBaan?

door: Maarten Freriks

Een InnovatieBaan is de opstap naar een reguliere baan, die je zelf hebt gecreëerd: door je eigen (vak)kennis, vaardigheden en ideeën daar in te zetten, waar ze van toegevoegde waarde zijn.

Jouw specifieke talenten, (vak)kennis en vaardigheden of een uitstekend idee waar een bedrijf zijn voordeel mee kan doen, vormen de basis voor jouw InnovatieBaan. Je weet wat je te bieden hebt, en bij welke bedrijven dat van toegevoegde waarde kan zijn, en waar je dolgraag wilt werken. Je biedt je diensten aan bij die werkgever(s), en maakt afspraken over de doelen die je met hen en voor hen wilt bereiken.

Deze doelen moeten resulteren in nieuwe omzet, een kostenbesparing of een ander resultaat, waardoor het bedrijf in staat gesteld wordt jou een baan aan te bieden. Zo creëer je je eigen baan, door te doen waar je goed in bent.

Servicebureau Stichting Innovatiebanen Medewerker Servicebureau InnovatieBanen Het Servicebureau van de Stichting InnovatieBanen verstrekt informatie, en helpt je op weg als je geïnteresseerd bent in een InnovatieBaan: als werkzoekende, als werkgever, Intermediair of partner
Mail mij