Vrijwilligers gezocht

door: Maarten Freriks

Stichting Innovatiebanen is een nieuw project dat het ambitieuze doel heeft gesteld 1000 nieuwe banen te creëren voor werkzoekenden. Bouw jij daar aan mee? We hanteren het uitgangspunt dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is, en warm voor loopt. De taken verdelen we op die manier onder de meewerkende vrijwilligers, zodat iedereen zoveel mogelijk kan doen wat hij of zij ambieert Misschien ben jij die administratieve kanjer, die het administratieve proces op rolletjes laat lopen. Of ben je die creatieve geest, die ons helpt InnovatieBanen landelijk op de kaart te zetten. Of combineer je beide kwaliteiten? We stemmen je takenpakket af op jouw persoonlijke kwaliteiten en ambities.

Werklocatie is ons kantoor in Rotterdam aan de Puntegaalstraat 173. Werkzaamheden kunnen ook vanuit huis verricht worden.

De belangrijkste taken zijn:
> deelnemersadministratie
> relatiebeheer naar Intermediairs (de aangesloten coaches)
> relatiebeheer naar werkgevers
> bijeenkomsten organiseren
> website bijhouden
> werving van kandidaten
> werving van intermediairs
> linkedin, facebook en twitter

Op dit moment doen we alle werkzaamheden met vrijwilligers, als we succesvol zijn, zullen ook hier betaalde banen uit voort komen.

Maarten Freriks Voorzitter Maarten Freriks is mede-initiatiefnemer van Stichting InnovatieBanen en onderhoudt de contacten met intermediairs.
Neem contact op voor een kennismaking.
Mail mij