Maak kennis met InnovatieBanen in de Week van de Loopbaan

door: Maarten Freriks

In de week van 19 tot en met 25 september a.s. openen loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Intermediairs van InnovatieBanen in Utrecht, Weesp, Delft, en Rotterdam laten je deze week graag kennismaken met onze aanpak die net even anders is.

Een InnovatieBaan is een Baan die je zelf creëert. Als het zoeken naar een baan niets oplevert, maar je zeker weet dat jouw kwaliteiten van grote waarde kunnen zijn voor een bedrijf, draai de zaak dan eens om. Ga niet op zoek naar de werkgever die jou vraagt, maar biedt je aan met een uitgekiende businesscase bij de werkgever die daar profijt van kan hebben. Hoe dat werkt lees je op onze website.

Een aantal van onze Intermediairs staan te popelen om je meer te vertellen over hoe InnovatieBanen je kan helpen je volgende (droom)baan zelf te creëren. Dat kan live in Utrecht, Weesp, Rotterdam of Delft. Maar woon je wat verder weg, dan kan het ook via een videogesprek. Meld je aan via weekvandeloopbaan@innovatiebanen.nl. Laat even weten waar je woont, en als je in je mail ook iets vertelt over wat je droombaan is, of waar je goed in bent, dan kunnen onze Intermediairs je beter helpen.

Van Dag naar Week

Na de met een 8 gewaardeerde Dag van de Loopbaan in 2015, heeft de vereniging voor loopbaanprofessionals genaamd Noloc besloten om in 2016 een Week van de Loopbaan te organiseren. Hiermee brengt Noloc haar leden in contact met belangstellenden in de eigen regio.

Week van de Loopbaan

Iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaanontwikkeling kan kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur of jobcoach bij hen in de buurt. Zo kan men op een laagdrempelige manier kennismaken met loopbaanprofessionals en jobcoaches in heel het land.

Voor algemene informatie over de week van de loopbaan, ga je naar www.noloc.nl/week-van- de-loopbaan- 2016.

Maarten Freriks Voorzitter Maarten Freriks is mede-initiatiefnemer van Stichting InnovatieBanen en onderhoudt de contacten met intermediairs.
Neem contact op voor een kennismaking.
Mail mij