Kom ik in aanmerking voor een InnovatieBaan?

door: Maarten Freriks

In principe kan iedereen die over de talenten en ambitie beschikt zijn eigen baan creëren. Een InnovatieBaan maak je zelf. De baan gaat uit van jouw persoonlijke kwaliteiten en ambities.

Een goed vertrekpunt is, dat je al een redelijk idee hebt over wat je te bieden hebt en voor welke bedrijven dat interessant kan zijn.

Als je een uitkering hebt, dan zal je uitkeringsinstantie toestemming moeten geven. De Stichting InnovatieBanen werkt er aan om op landelijk en gemeentelijk niveau op voorhand toestemming te krijgen voor specifieke doelgroepen. Zolang dat nog niet geregeld is, kan je persoonlijke coach je helpen om toestemming te regelen.

Heb je nog een dienstverband bij een werkgever, dan kan toestemming van je werkgever noodzakelijk zijn. Ook daarin kan je coach van dienst zijn.

Servicebureau Stichting Innovatiebanen Medewerker Servicebureau InnovatieBanen Het Servicebureau van de Stichting InnovatieBanen verstrekt informatie, en helpt je op weg als je geïnteresseerd bent in een InnovatieBaan: als werkzoekende, als werkgever, Intermediair of partner
Mail mij