Kom 1 juni naar CAPSLOC en ontdek InnovatieBanen!

door: Stichting InnovatieBanen

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Na 50 afwijzingen wordt het tijd zelf het heft in handen te nemen. Als je weet wat je kwaliteiten zijn, en hoe je van waarde kan zijn voor MKB-bedrijven, creëer je baan dan zelf!

Werkplein IJsselgemeenten is een samenwerking aangegaan met Stichting InnovatieBanen om zoveel mogelijk werkzoekenden – van alle opleidingsniveaus en achtergronden – aan het werk te helpen. Niet door hen te begeleiden naar bestaande vacatures, maar door hen te ondersteunen bij het creëren van hun eigen baan.

Een InnovatieBaan moet je zien als opstap naar een reguliere baan of opdracht. Eén die je zelf hebt gecreëerd. Door je kennis, netwerk, kwaliteiten, vaardigheden en/of ideeën daar in te zetten, waar ze écht van toegevoegde waarde zijn.

Hoe werkt dat dan?

Woon je in de Gemeente Capelle aan den IJssel, Gemeente Krimpen aan den IJssel of Gemeente Zuidplas en wil je meer weten over wat Stichting InnovatieBanen voor jou kan betekenen?

Kom dan maandag 1 juni om 13.00 uur naar de gratis bij te wonen voorlichtingsbijeenkomst (aanmelden viawww.innovatiebanen.nl). Wethouder Eric Faassen zal aanwezig zijn om de bijeenkomst officieel te openen.

Voorlichtingsbijeenkomst
CAPSLOC Cultuurpodium
Pelikaanweg 3
2903 ER Capelle aan den IJssel

Datum: maandag 1 juni 2015
Tijd: 13:00 – 14:30 (Inloop vanaf 12:30)
Entree: Gratis

Opkomende bijeenkomsten in andere steden:

19:00 – 20:30 – 17 juni 2015: Geertruidenberg
13:00 – 14:30 – 1 juli 2015: Hilversum
13:00 – 14:30 – 2 juli 2015: Assen
Volg ons ook op FacebookTwitter of LinkedIn!

 

Voorlichtingsbijeenkomst voor werkzoekenden over Stichting InnovatieBanen
Voorlichtingsbijeenkomst voor werkzoekenden over Stichting InnovatieBanen
Natascha Koelhof Medewerker Marketing InnovatieBanen Natascha Koelhof is marketing medewerker bij Stichting InnovatieBanen en onderhoudt de contacten met media.
Mail mij