Hulp nodig bij je aanmelding?

door: Irene Ketting

We snappen dat het in eerste instantie best lastig kan zijn om te bedenken hoe je met jouw specifieke kwaliteiten toegevoegde waarde kunt creëren voor een bedrijf. Daarom zijn er een paar dingen die je kunt doen, voordat je je aanmeldt.

We hebben een besloten Facebookgroep in het leven geroepen met de naam Hoe creëer ik mijn volgende baan? Hier kun je terecht met al je vragen, vind je ideeën van andere mensen en kun je je eigen, ook nog onuitgewerkte, ideeën kwijt. Een medewerker van de stichting zal je dan voorzien van persoonlijk advies.

Ook kun je een account aanmaken op deze website. Dit geeft je de mogelijkheid te reageren op berichten en voorbeelden van businesscases die we plaatsen. Daarnaast houden we je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen via onze digitale nieuwsbrief.

Wellicht heb je toch behoefte aan face-to-face contact? Dan is de workshop “Ontdek je Persoonlijk Toegevoegde Waarde” zeker iets voor jou. Houd voor aankondigen van data en locaties deze website en onze social media in de gaten. We zijn actief op LinkedIn, Twitter en Facebook.

Maarten Freriks Voorzitter Maarten Freriks is mede-initiatiefnemer van Stichting InnovatieBanen en onderhoudt de contacten met intermediairs.
Neem contact op voor een kennismaking.
Mail mij