Gemeente Vianen & Werk en Inkomen Lekstroom

door: Irene Ketting

Ook voor Vianen en Werk en Inkomen Lekstroom (oftewel WIL) gaan we met InnovatieBanen van start. Uiteraard stelden we ook hen, vertegenwoordigd door directeur Rob Esser, een aantal vragen.

Waarom besloten jullie mee te doen?
De gemeente Vianen en Werk en Inkomen Lekstroom vinden het interessant aan te haken bij dit innovatieve banenplan, omdat er nu eens niet vanuit bestaande vacatures wordt gedacht maar deelnemers geprikkeld worden vanuit hun eigen kracht initiatieven te ontwikkelen om hun eigen baan te creëren. 

Wat verwachten jullie ervan?
Dat kandidaten met creatieve en ondernemende ideeën deze professioneel kunnen uitwerken in een businesscase en zichzelf en hun idee daarmee in het MKB kunnen promoten. 

Welke boodschap zouden jullie potentiële kandidaten en bedrijven mee willen geven?
Meedoen, ontwikkelen en presteren, dit concept past voortreffelijk in de lijn van de participatiewet. 

Dat kunnen wij als stichting natuurlijk alleen maar onderschrijven! Meer informatie over de gemeente en haar doelstellingen vindt u op vianen.nl. Onder andere voor deze gemeente is Werk en Inkomen Lekstroom de regionale uitvoeringsorganisatie voor werk, inkomensondersteuning en schuldhulpverlening.

Servicebureau Stichting Innovatiebanen Medewerker Servicebureau InnovatieBanen Het Servicebureau van de Stichting InnovatieBanen verstrekt informatie, en helpt je op weg als je geïnteresseerd bent in een InnovatieBaan: als werkzoekende, als werkgever, Intermediair of partner
Mail mij