Gemeente Hilversum

door: Irene Ketting

Een van de eerste gemeenten die de kansen van InnovatieBanen zag, is de gemeente Hilversum. Om de campagne voor werkzoekenden in hun regio een boost te geven, stelden we hen een aantal vragen.

Waarom heeft de gemeente besloten mee te doen?
We doen mee omdat in de gemeente Hilversum een grote groep ZZP-ers werkzaam is/was in de media. Die hebben het op dit moment door de bezuinigingen bij o.a. de omroepen moeilijk. Wellicht kan InnovatieBanen helpen om weer en nieuw perspectief te vinden. Naast de ZZP-ers verwachten we ook dat andere werkzoekenden gebruik gaan maken van InnovatieBanen. 

Wat verwachten jullie ervan?
We verwachten dat een aantal mensen weer de draad kunnen oppakken. Wij zijn tevreden als 4 tot 5 Hilversummers op deze manier kunnen worden geholpen. Verder ben ik benieuwd of het concept werkt. Door de bezuinigingen op het Participatiebudget zijn wij op zoek alternatieve vormen van financiering. Innovatiebanen kan een interessant alternatief zijn.

Daar zijn we het als Stichting uiteraard mee eens. Met betrekking tot de verwachtingen, zullen we alle geïnteresseerden op de hoogte houden middels deze website. Meer informatie over de Gemeente Hilversum, vindt u hier: hilversum.nl.

Irene Ketting Communicatiemedewerker InnovatieBanen
Mail mij