Gemeente Geertruidenberg

door: Irene Ketting

Ook voor Geertruidenberg mogen we met InnovatieBanen aan de slag! We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk werkzoekenden in deze mooie stad op weg te helpen naar een nieuwe baan.

Jan van Lith, wethouder van economische zaken, was zo vriendelijk een aantal vragen te beantwoorden m.b.t. de samenwerking tussen stichting InnovatieBanen en de gemeente.

Waarom heeft de gemeente besloten mee te doen?
De gemeente Geertruidenberg heeft besloten partner te worden van InnovatieBanen vanwege het vernieuwende concept van arbeidsmarktbenadering. In jullie aanpak creëren werkzoekenden hun eigen baan op basis van hun kwaliteiten, dus hun kracht! Zij zijn op die manier van toegevoegde waarde voor het bedrijf waar ze gaan werken en bovendien zorgen zij voor economische groei. Dit spreekt ons erg aan. Wij vinden het een originele aanvulling op het bestaande aanbod ter ondersteuning van werkzoekenden.

Wat verwachten jullie ervan?
Wij zijn erg benieuwd of inwoners en bedrijven deze werkwijze aanspreekt, we rekenen op een aantal enthousiaste inwoners die hiermee hun droombaan gaan creëren en daarmee een voorbeeld kunnen zijn voor anderen.

Welke boodschap zouden jullie potentiële kandidaten en bedrijven mee willen geven?
Kandidaten: Geef het een kans, doe mee en ga voor waar je voor staat! Jouw kwaliteit is jouw kracht. Bedrijven: Maak gebruik van deze supergemotiveerde kracht die zijn of haar kwaliteiten aanbiedt en zich graag voor jouw bedrijf wil inzetten.

Een mooie boodschap om mee af te sluiten! Meer over de gemeente en onze samenwerking vindt u op deze gemeentepagina.

Irene Ketting Communicatiemedewerker InnovatieBanen
Mail mij