MerketingVisie partner InnovatieBanen

door: MerketingVisie

MerketingVisie is hét Rotterdams positionering adviesbureau gespecialiseerd in merkstrategische vraagstukken voor het MKB. MerketingVisie staat voor samen met je team bouwen aan een winnend merk. Een sterk merk bouwen is in onze visie namelijk een organisatiebrede verantwoordelijkheid waarbij traditionele afdelingseilandjes moeten worden doorbroken.

Onze ambitie

Wij geloven erin dat het MKB de motor is van de Nederlandse economie. Dat sterke, competitieve midden- en kleinbedrijven onze toekomst bepalen. Wij willen deze bedrijven, met behulp van ons positionering- en profileringadvies, die merkpositie geven die ze verdienen.

Wij willen in 2020 bekend staan als hét Rotterdams positionering adviesbureau voor het MKB. Het bureau met de beste merketeers dat minimaal 10 Rotterdamse Powerbrands succesvol in de markt heeft gezet. www.merketingvisie.nl

 

Waarom partner worden van Stichting InnovatieBanen? Dat leest u hier.

Natascha Koelhof Medewerker Marketing InnovatieBanen Natascha Koelhof is marketing medewerker bij Stichting InnovatieBanen en onderhoudt de contacten met media.
Mail mij