€ 20.000 voor MKB-ondernemers met groeiambitie

door: Maarten Freriks

Nederland lijkt er wel weer klaar voor. De zomer komt er aan en het optimisme groeit bijna net zo hard al de krokussen langs de weg. Een mooie tijd om te investeren in nieuwe ideeën, betere werkprocessen, marktontwikkeling en meer. Een slimme MKB-ondernemer heeft dat gedurende de magere jaren natuurlijk al lang gedaan. En als die investeringen zich nog niet uitbetaald hebben, dan kan doorinvesteren wel eens lastig zijn. Gelukkig ligt het kapitaal op straat, Human Capital wel te verstaan. Wie het hebben wil, moet alleen even bukken.

Heeft u al een Innovator?
Sinds begin dit jaar zijn we een campagne gestart. We dagen alle talentvolle werkzoekenden, met onbetwiste kwaliteiten, en een scherpe visie op hun toegevoegde waarde voor het MKB, uit zich aan te melden. Wat gaan we doen? Nieuwe banen maken, InnovatieBanen. Door hen in te zetten om uw bedrijf te helpen groeien. Hun kennis en ideeën te koppelen aan de bedrijven die daar munt uit kunnen slaan, en die dat weten om te zetten in omzetgroei of kostenbeparing. Alleen zo kunnen we het huidige optimisme benutten om de groei door te zetten. Zo krijgen we Nederland weer aan het werk. Niet door ondernemers te verleiden die kansarme werkzoekende toch een kans te gunnen. Maar door een goede match tussen kwaliteiten en kansen. En het mooie is, dat kost u niets als ondernemer. Totdat het iets oplevert en het effect is aangetoond.

Hoe werkt het
De Innovators die bij ons zijn aangemeld, zijn op zoek naar bedrijven waarvoor ze iets kunnen betekenen. Het doel is omzetgroei of kostenbesparing. Binnenkort wordt u benaderd door een Innovator met een businesscase waar uw bedrijf extra omzet mee kan boeken of kosten kan besparen. En daarbij een genereus aanbod: de Innovator biedt aan om in de praktijk kosteloos te laten zien, dat de businesscase resultaat kan hebben. Indien u besluit de Innovator deze kans te geven, maken we afspraken over het doel van de InnovatieBaan, en gaat hij/zij aan de slag. Op het moment dat het doel van de Innovatiebaan in zicht komt, er reëel zicht is op omzetgroei of kostenbesparing bij uw bedrijf, dan zal u voorgelegd krijgen of u deze Innovator voor diens inzet en toegevoegde waarde kunt belonen: middels een baan of een eenmalige opdracht. De Innovator investeert op deze manier in uw bedrijfsgroei en in zijn/haar eigen toekomst. Een investering die al gauw € 20.000 waard is. Meer weten? Neem dan contact op met info@innovatiebanen.nl.

Voor de pro-actieve MKB-ondernemers
U hoeft natuurlijk niet te wachten op een Innovator die uw bedrijf uitkiest. Door Partner te worden van InnovatieBanen, kunt u kenbaar maken dat u open staat voor een goede businesscase, voor ideeën en kennis, een waardevol netwerk of specifieke vaardigheid die uw bedrijf verder kan helpen. Meer kandidaten zullen zich over uw bedrijf gaan buigen, en kansrijke cases ontwikkelen waarmee uw bedrijf zijn voordeel kan doen. We komen graag toelichten hoe dat in zijn werk gaat.

Maarten Freriks Voorzitter Maarten Freriks is mede-initiatiefnemer van Stichting InnovatieBanen en onderhoudt de contacten met intermediairs.
Neem contact op voor een kennismaking.
Mail mij