Wij stellen aan u voor: onze intermediair Patrick Fokker

door: Maarten Freriks

Patrick Fokker is sinds 2016 aangesloten bij Innovatiebanen. Patrick heeft jarenlange ervaring in bedrijven in zakelijke en financiële dienstverlening; veelal in functies rond marketing en innovatie.

In 2015 is hij een eigen bedrijf gestart als coach/adviseur in persoonlijke en organisatie-ontwikkeling. Als marketeer is hij gewend te denken vanuit proposities, toegevoegde waarde en business cases. Daardoor kan hij jou uitstekend helpen om scherp de waarde te formuleren die jij kunt leveren aan een werkgever. Als coach helpt hij je met optimisme en energie om doelen te realiseren en daagt hij je steeds uit de volgende haalbare stap te zetten. Patrick vervult een actieve rol in verschillende ondernemersnetwerken. Dit levert een veelheid aan nuttige contacten voor jou op in de stappen van het InnovatieBanen-traject. Patrick verzorgt voor InnovatieBanen ook PTW-workshops.

Maarten Freriks Voorzitter Maarten Freriks is mede-initiatiefnemer van Stichting InnovatieBanen en onderhoudt de contacten met intermediairs.
Neem contact op voor een kennismaking.
Mail mij