Hoe kan ik als intermediair meedoen?

door: Maarten Freriks

Als je hebt besloten mee te bouwen aan een nieuwe toekomst voor werkzoekend Nederland, zijn er een aantal praktische zaken die je moet weten.

De eerste stap is jouw aanmelding als intermediair via dit formulier.  We vragen je daar onder andere je cv naar met ons te delen. We laten je vervolgens zo snel mogelijk weten of je in aanmerking komt voor de functie van intermediair. Is dit het geval, dan komt jouw bedrijfslogo op onze website te staan en mag je jezelf ook Supporting Partner van InnovatieBanen noemen.

Wat zijn de kosten?
Voor het uitvoeren van InnovatieBanentrajecten (voor kandidaten aangedragen door ons of jezelf) vragen we €250,- (ex.  BTW) per jaar voor eenpitters en kleine bedrijven. De introductieworkshop die we al eerder noemden, geeft jou alle handvatten om van je toekomstige trajecten een succes voor jouw en de kandidaat te maken.  De kosten van de workshop voor de eerste twee loopbaancoaches van je bedrijf, zijn bij de €250,-  inbegrepen. Voor elke extra loopbaancoach wordt €75,- (ex. BTW) in rekening gebracht.

Maarten Freriks Voorzitter Maarten Freriks is mede-initiatiefnemer van Stichting InnovatieBanen en onderhoudt de contacten met intermediairs.
Neem contact op voor een kennismaking.
Mail mij