Intermediairs Intermediairs

Voor Intermediairs

InnovatieBanen staat voor een nieuwe manier van arbeidsmarktontwikkeling. Werkzoekenden nemen vanaf nu zelf het heft in handen. En jij kunt hen daarbij helpen.

Stichting InnovatieBanen wil nieuwe werkgelegenheid creëren. Door kennis, ideeën en vaardigheden van talentvolle werkzoekenden te koppelen aan zorgvuldig geselecteerde bedrijven waar deze kwaliteiten van toegevoegde waarde kunnen zijn. Jouw bijdrage is hierbij van doorslaggevend belang.

Wat ga je doen?

  • Je speelt een rol in het selectietraject van de kandidaten: de specifieke kwaliteiten van de kandidaat moeten de potentie hebben om daadwerkelijk groei te genereren in een bedrijf.
  • Je ondersteunt de kandidaat bij het scherp krijgen van zijn aanbod, de selectie van bedrijven en de voorbereiding op het eerste contact.
  • Je faciliteert het matchingstraject tussen kandidaat en werkgever.
  • Je hebt aantoonbare ervaring als loopbaanprofessional, bedrijfsadviseur of in een vergelijkbare functie.

Leidt de zogenaamde InnovatieBaan tot een reguliere baan of opdracht? Dan is het de werkgever die jou voor je tijd en inzet beloont. Dit betekent dus wel dat je bereid moet zijn te werken op no cure-no pay basis. De stichting draagt bij aan een succesvol traject door de eerste selectie van aanmeldingen te maken. Jouw deel bestaat vervolgens uit je eigen analyse van potentiële kandidaten en een kwalitatief  goede begeleiding wanneer ze inderdaad in aanmerking komen voor een InnovatieBaantraject. Voor nieuwe intermediairs organiseren we altijd een bijeenkomst zodat je precies weet wat InnovatieBanen inhoudt, wat er van je wordt verwacht en wat je van ons mag verwachten.

Meer weten?
Meer informatie lees je in het bericht ‘Hoe kan ik als intermediair meedoen?’. Praktische informatie vind je door te klikken op de tag ‘Algemene informatie’ hieronder. Wanneer je na het ingelezen nog steeds geïnteresseerd bent om als intermediair mee te bouwen aan een nieuwe toekomst voor de werkzoekende medemens, meld je dan aan via ons Intermediair Aanmeldformulier.

PTW Workshop
Voor een bedrag van €25,- kunnen werkzoekenden deelnemen aan de Workshop ‘Ontdek je Persoonlijk Toegevoegde Waarde’.  Tijdens de workshop ontdekken zij hun Persoonlijk Toegevoegde Waarde. Dit kan de basis zijn voor een businesscase voor InnovatieBanen of een manier om extra op te vallen bij een reguliere sollicitatie.  Ben jij Intermediair van InnovatieBanen, en wil je de workshop in jouw regio verzorgen? Meld je dan aan via het Aanmeldformulier Workshop Training PTW.


foto: © Hannah Anthonysz / Rotterdam Image Bank

Berichten voor intermediairs